Osim što uljepšava i upotpunjava stil, nakit može da inspiriše, ohrabri i osnaži onog ko ga nosi. Nakit od srebra sa roze pozlatom ili u klasičnoj boji, sa dragim kamenjem, Swarovski kristalima, u motivima koji simbolizuju sreću, uspjeh, zdravlje i radost, osim što su šik modni detalj, poslužiće i kao čuvar dragih uspomena, malih i velikih želja i ciljeva. Upravo je to ono što čini nakit savršenim poklonom za svaku priliku.

U Silver Gift radnjama mušterijama nudimo mogućnost da sami kreiraju nakit koji najviše odgovara njihovom stilu. Nakitu možete dati lični pečat graviranjem inicijala, imena, važnih datuma, poruka i želja i na taj način dobiti jedinstveni i autentični komad.

Osim trendi srebrnog nakita, u Silver Gift radnjama pronaćićete i kolekcije satova Daniel Klein, Paul Hewitt, Casio, G-SHOCK, Superdry, Ferrucci, Naviforce, Homies i mnoge druge.

Silver Gift Jewelry & Watches se u Podgorici nalazi u Ulici slobode 68, u šoping molu Delta City (na spratu) i u ulici Ivana Vujoševića 29, na Cetinju u Njegoševoj ulici broj 6, i u Kotoru u Starom gradu na adresama 356 i 448.