Akcija!

CASIO VINTAGE A159WGEA-1EF

59.00  53.10 

Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju  svaki stil.

Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam.

Dimenzije kućišta: 36.8 mm x 33.2 mm x 8.2 mm (visina x dužina x debljina).

Materijal narukvice: nerđajući čelik.

Out of stock

You may also like…

  • Akcija!
  • 49.00  44.10 
   Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju  svaki stil. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam.
   Dimenzije kućišta: 38,60mm x 36,30mm x 9,60mm (visina x dužina x debljina).
   Materijal kućišta i narukvice: čelik.
   QUICK SHOP Dodaj u korpu
  • Akcija!
  • 59.00  53.10 
   Kolekcija japanskog brenda Casio koja je prvi put kreirana 1974. godine vratila se na velika vrata globalnih modnih trendova i zahvaljujući svom atraktivnom, vanvremenskom dizajnu postala pravi klasik. Ovi unisex satovi već decenijama su omiljeni aksesoar mladih jer se lako uklapaju  svaki stil. Satovi stižu u originalnom pakovanju i sa garancijom od dvije godine na bateriju i mehanizam. Dimenzije kućišta: 30,3mm x 24,6mm x 7,3mm (visina x dužina x debljina)
   QUICK SHOP Read more