Akcija!

Minđuše Charmer

19.28  15.42 

Predstavljamo vam Charmer, minđuše od srebra 925 sa roze pozlatom i detaljima u obliku djeteline sa rozim sedefom. Šarmantne i diskretne, rado ćete ih nositi u svakoj prilici.

Sedef ili majka bisera je poludragi kamen, ogranski mineral koji se nalazi u unutrašnjosti školjki. Kada zrnce pijeska dospije u školjku, ona ga obavija slojevima sedefa i tako nastaje biser. Zato se sedef naziva majkom bisera (mother of pearl, madre di perla).

Sastav: srebro 925, poludragi kamen sedef.

Dužina minđuše: 3,5cm.

Dimenzije priveska: 8mm prečnik.

Šifra: M007 Kolekcije, , , ,

Out of stock

You may also like…

    • Akcija!
    • 26.84  21.47 
      Predstavljamo vam Charmer, narukvicu od srebra 925 sa roze pozlatom i detaljima u obliku djeteline sa rozim sedefom. Šarmantnu i diskretnu, rado ćete je nositi samostalno ili u nizu i kobinaciji sa drugim narukvicama. Sedef ili majka bisera je poludragi kamen, ogranski mineral koji se nalazi u unutrašnjosti školjki. Kada zrnce pijeska dospije u školjku, ona ga obavija slojevima sedefa i tako nastaje biser. Zato se sedef naziva majkom bisera (mother of pearl, madre di perla). Sastav: srebro 925, poludragi kamen sedef. Dužina narukvice: 17+2cm (podešava se). Dmenzije priveska: 7 mm prečnik.
      QUICK SHOP Dodaj u korpu